Cultuursensitief werken in de praktijk  |  5 april 2016

Locatie

Het MiddagSymposium wordt gehouden in Bildung.City te Amsterdam-Duivendrecht. Deelnemers worden in de foyer ontvangen en geregistreerd. De definitieve zaal waar de planaire inleidingen worden gegegeven, wordt later aan de deelnemers bekend gemaakt.

Bildung.City
Het leven draait om Bildung. Bildung als vorming, ontwikkeling, ontplooiing, creativiteit, emancipatie en vooruitgang: het is wat de mens maakt. Bildung.city is sinds de zomer van 2015 in bedrijf als huisvesting van creatieve bedrijven en een plek voor ontmoetingen, cursussen en bijscholing en evenementen. Bildung.city biedt de randvoorwaarden en faciliteiten om dit waar te maken. 

Op de begane grond bevinden zich naast de twee luxe boardrooms, geschikt voor meetings en cursussen in groepen tot 15 personen. Symposia vinden plaats in één van de zalen op de tweede etage. De zalen bieden ruimte aan maximaal 30 en 70 personen. In de pauze genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers kan in de knusse brasserie die op de tweede etage is ingericht. Met grotere groepen is de foyer beneden meer geschikt om te pauzeren en te borrelen.

Belangrijk om te weten is dat de tweede etage alleen middels trap te bereiken is. Deelname aan bijeenkomsten die plaatsvinden op de tweede etage is daardoor helaas (nog) niet mogelijk voor minder validen.

Adres
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht.

Met de auto
De locatie is goed bereikbaar met de auto, het pand ligt op enkele minuten rijden vanaf de snelweg (A10, afrit S111).  

Met openbaar vervoer
De locatie goed bereikbaar met OV. Met de metro (halte Van der Madeweg) en trein (station Duivendrecht) bent u op tien minuten loopafstand.

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving

Parkeren
Er is ruime parkeergelegenheid rondom Bildung.city. Het tarief is slechts €0,85 per uur (pin only), maar er geldt een maximum parkeerduur van 3 uur. Let er daarom bij betalen van de parkeerautomaat op dat u betaalt tot de pauze. Zo kunt u in de pauze bijbetalen om de parkeerduur te verlengen. Het is tot op heden niet mogelijk om het parkeren online of mobiel (YellowBrick, ParkMobile, ed) te betalen, hier wordt door de gemeente nog aan gewerkt.